Török magán és csoportos oktatás

Török magánórák

Kifejezetten egyénre szabott órák, ahol a tanuló kívánságai mérvadóak mind a témákat, mind a módszereket, mind a tanulási tempót illetően. Egyénre szabott időbeosztás!

Mini Csoportos Nyelvtanfolyamok

A tanárok figyelme csak rátok összpontosul! Az egyik leghatékonyabb haladás! A tanfolyamokon 2-4 fő vesz részt, ez csoportélményt nyújt, segít a feladatok megfelelő felosztásában, sokféle szituáció feldolgozására ad lehetőséget, ugyanakkor sem a tanár, sem a tanulók figyelme nem oszlik túl sok irányba, a koncentráció célzottabb, a tanulás hatékonyabb, mint nagy létszámú csoportokban.

Rugalmas órarend

A török nyelvtanfolyamok az érdeklődők igényeihez igazodva folyamatosan indulnak. A jelentkezők döntik el, hogy milyen rendszerességgel szeretnének járni, mennyi időt szánnak a tanulásra. A csoporttól bármely okból lemaradt tanulók egyéni óra keretében felzárkózhatnak. A nyelvórák hétköznapokon 9:30-20:00 óra közötti időpontokban, szükség esetén hétvégén vehetőek igénybe, ezáltal lehetőséget adnak a munka melletti nyelvtanulásra, hiszen késő délutáni és esti időpontokban is lehet nálunk tanulni. Egyéni oktatás esetén a tanuló 24 órával a kitűzött időpont előtt lemondhatja, vagy más időpontra teheti át a következő órát.